Joventut Antoniana ha reprès des del dimarts 7 de juliol les visites domiciliàries a les 53 famílies que atén mitjançant el programa d’atenció primària.

Desprès d’un servei extraordinari d’acompanyament telefònic setmanal iniciat el passat 31 de març i de l’entrega de vals de Supermercats Consum corresponent a tot el període de tancament, l’entitat social franciscana s’adapta també a la nova normalitat després de la finalització de l’Estat d’Alarma.

Així, les visites domiciliàries s’han reorganitzat en dos torns per a evitar la reunió de massa persones al magatzem d’aliments. El primer grup de sectors visita els domicilis els dimarts a partir de les 18.00 hores i el segon grup de voluntaris comença a partir de les 19.30 hores. Tanmateix, també hem establert dos torns de reunions posteriors a les visites a les famílies per tal de valorar la seua situació i d’atendre altres peticions d’ajuda que ens hagen realitzat com, per exemple, el pagament de rebuts de subministrament per a la llar.

Pel que fa al servei d’acollida, l’atenció de les noves peticions d’ajuda d’aliments es manté els dimecres, dijous i divendres baix un sistema de cita prèvia, que s’atorga presencialment els dimarts al hall del convent dels Pares Franciscans a partir de les 18.30 hores.