Qui som

Som una associació de joves fundada el 1917 pel Pare Joaquín Cálper Aguilella. Som dins de l’església catòlica i al si de la parròquia dels Pares Franciscans de Vila-real. La nostra activitat principal la portem a terme cada dimarts des de la Fe i el compromís cristià d’estar al costat i de les persones més vulnerables de la nostra societat.

La nostra missió és ajudar les persones que es troben en situació desafavorida oferint recursos com l’alimentació, el suport escolar, l’ajuda en l’ocupació, l’acollida… I ser part viva de la societat de Vila-real a través d’accions solidàries, com l’organització de l’arribada de SSMM Els Reis Mags d’Orient.

Notícies

Reprenem el programa d’Escola de Família

Reprenem el programa d’Escola de Família

Aquest curs 2019/2020 hem reprès el projecte d’Escola de Família, el nostre programa formatiu i d’acompanyament sociofamiliar per al desenvolupament integral amb l’adquisició de les competències que afavoreixen una vida autònoma. El projecte es canalitza a través de...

Acció social

Nostra missió

Visites domiciliàries, servei
d´acollida, repartiment
d´aliments i acompanyament.

Escola de família

Millorar les relacions familiars per aconseguir la integració a la societat.

Ocupació

Acompanyem i recolzem en la cerca d’ocupació digna, actuant de vincle.

Soy Solidario

Ajudem a famílies i xiquets sense recursos a través de donacions

Nadals i Reis

Com cada any tenim nombroses activitats programades perquè l’arribada de les seues majestats els Reis Mags d’Orient, siga la més especial per als més xicotets.

Junts fem que siga un moment únic per als xiquets i per a qui més el necessiten.

Projectes de Missions

Cada any destinem els nostres recursos a 4 projectes diferenciats nacionals i internacionals.