Joventut Antoniana ha preparat la festa de Nadal i Reis amb un gran esforç i dedicació, perquè tot el treball realitzat s’ha destinat a l’ajudade les famílies més necessitades de Vila-real, per aixòtambé és la festa de la solidaritat.
Els actes han començat el diumenge 26 de desembre amb l’arribada, a les 10.30 hores, dels missatgers de Ses Majestatsa la plaça Major per a recollir les cartes, que contenen la llista de desitjos de tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Aquesta mateixa jornada, a les 18 hores, l’AuditoriMunicipal Músic Rafael Beltrán Moner ha sigut l’escenaridel pregóde Reis, que ha estat a càrrec deRut i Àlex Bellés, que van formar partde la Junta, seguit de la intervenció del magTomás Sanjuán i d’una sèrie d’actuacionsnadalenques.
La Cavalcada de Reis, celebrada el 5 de gener i declarada Festa d’Interés Turístic Provincial, ha tornat al seu traçat habitual, després que la de 2021 es va haver d’adaptar a la pandèmia amb un llarg recorregut pels carrers de la ciutat amb els Reis d’Orientmuntats en descapotables des delsquals saludaven grans i xicotets. En finalitzarla Cavalcada, Ses Majestats han adorat el Jesuset i, des de la balconada de la casa consistorial, han adreçat unes paraules ales persones presents.
Les visites presencials de Melcior, Gaspar i Baltasar la nit del 5 de gener no s’han pogut recuperar per la incidència que hi ha encara decovid, encara que les visites del matídel dia6 sí que s’han pogut realitzar, ja queSes Majestatshan entregat els regals als xiquets i les xiquetes de Vila-real en els portals dels habitatges. A més, a través de la pàgina web de l’Associació, també s’ha pogut sol•licitar, tant des de Vila-real com des d’altresmunicipis, la videotelefonada dels Reis d’Orient,que es va dur a terme entre els dies 2 i 4 de gener.