La festa de Nadal i Reis és un dels moments més desitjats per tots els vila-realencs. Aquestaactivitat no seria possible sense l’esforçi la dedicació de tots els voluntaris i col•laboradors que procuren que grans i xicotets gaudim d’aquesta festa tan tradicional i arrelada a la ciutat de Vila-real.
Els actes han començat el dilluns 26 de desembre, a les 10.30 hores, amb l’arribada dels missatgers de Ses Majestatsa la plaça Major per a recollir les cartes de tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Aquest mateix dia i a les 18 hores, l’AuditoriMunicipal Músic Rafael Beltrán Moner ha sigut l’escenaridel pregóde Reis, que ha estat a càrrec deMaría Usó, que va formar partde la Junta, seguit de l’espectaclede Cucko, guanyador de l’edicióde 2019 de Got Talent, i d’una sèrie d’actuacionsnadalenques.
El moment més màgic ha sigut la Cavalcada de Reis, el 5 de gener, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial, en la qual Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat per a portar il•lusió i esperança. En finalitzar, Ses Majestats han adorat el Jesuset i, des de la balconada de la casa consistorial, han adreçat unes paraules als presents.
Les visites presencials de Melcior, Gaspar i Baltasar, la nit del 5 de gener, s’han recuperat amb total normalitat i el repartiment diürn de regals el matí del 6 de gener també s’ha realitzat. A més, a través de la pàgina web de l’Associació, també s’han pogut sol•licitar, tant des de Vila-real com des d’altresmunicipis, les videotelefonades dels Reis d’Orient,que s’han realitzat entre els dies 2 i 4 de gener.